D-ÉG LUX-N és LUX-uNi lapradiátor és csőradiátor akció

 

A D-ÉG Thermoset Kft. Dunaújvárosi Gyártóüzem a hazai radiátorgyártó, évtizedek óta milliós darabszámban, rendkívül széles méretválasztékban gyárt acéllemez lapradiátort.

A D-ÉG radiátorok a meleg vizes fűtési rendszerek korszerű elemei, kiváló minőségű alapanyagokból modern technológiával készülnek.

Igényes formai kialakításukkal, természetes könnyedséggel simulnak környezetükbe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A radiátor méretéhez viszonyított kiemelkedő hőleadás energiatakarékos, alacsony vízhőmérsékletű fűtést is lehetővé tesz, kondenzációs üzemű kazánnal is.

A beépített szelepesként szerelt radiátorok minden esetben alkalmasak az energiát megtakarító termosztátfejek azonnali vagy későbbi felszerelésére.

A termelés során, a széles típus választék miatt, időről időre kevésbé járatos méretek raktáron maradnak. Válogasson a teljes értékű, esztétikus, csak nem a legkommerszebb méretű radiátorok között, amikhez rendkívül alacsony áron hozzájuthat.

A képre kattintva megnyílik a mellékelt táblázat, amelyben a készlet erejéig böngészhet az 50%-os engedménnyel kínált radiátorok között.

 

 

Akciónk visszavonásig illetve a készlet erejéig érvényes.

Az akcióban szereplő árak bruttó fogyasztói árak, az áfa-t tartalmazzák.

 

Egyéb méretű D-ÉG radiátorokkal kapcsolatban érdeklődjön áruházainkban, kék számunkon (40-200-568) vagy az info@d-eg.hu e-mail címen.

A táblázatban szereplő adatokat hetente frissítjük automatikusan.

 

D-ÉG Thermoset Kft.

D-ÉG Épületgépészeti Üzletlánc

www.d-eg.hu