MÁR MEGINT BÉRGYILKOS A SZOMSZÉDOM
The Whole Ten Yards Jimmy “Tulipán” Tudesky (Bruce Willis), a visszavonult bérgyilkos élvezi a nyugodt hétköznapokat mexikói tengerparti házikójában. Hála egykori szomszédja, Nicholas “Oz” Oseransky (Matthew Perry) hamisított fogorvosi feljegyzéseinek, Tulipán meghalt a világ számára, de ami a fő, sikerült vele átejteni fő ellensége, Gogolak bandáját. A csendes hétköznapoknak azonban egy csapásra vége szakad, amikor felbukkan Oz, és lélekszakadva meséli, hogy a Gogolak banda elrabolta a feleségét (Natasha Henstridge). Jimmy hallani sem akar az egészről, ez már nem az ő ügye. Ám Oz nyomában felbukkan a frissen szabadlábra helyezett bandavezér, Laszlo Gogolak (Kevin Pollak) és a verőlegényei, akik Los Angelestől követték a gyanútlan Ozt. Az öreg Gogolak ugyanis bosszút akar állni Jimmyn, aki kinyírta kedvenc fiát, Yannit…

 

NŐK TRANSZBAN – Connie és Carla
A két kisvárosi lány, Connie (Nia Vardalos) és Cana (Toni Colette) arról álmodoznak, hogy egyszer nagy sztárok lesznek, de semmi esélyük, hogy álmaikat realizálják. Amikor azonban főnöküket egy kétes ügylet miatt megölik, és a gyilkosok a lányok után kezdenek érdeklődni, hőseinknek septében távozniuk kell. Meg vannak győződve róla, hogy a gyilkosok biztosan nem fogják őket keresni egy olyan helyen, ahol minimálisan sincs jelen a kultúra, úgyhogy irány az Álmodozák Városa: Los Angeles. Új hely, új identitás, olyan álcát találnak maguknak, amivel berobbannak a köztudatba: egy helyi transzvesztita bárba férfiaknak kiadva magukat hamar sikeresek lesznek. A hírnév a legfontosabb – kit érdekel, ha egy kis hazugság kell hozzá?
A film olyan nőkről szól, akik olyan férfiaknak adják ki magukat, akik nőknek adják ki magukat. A Nők Transzban olyan vígjáték, ami bebizonyítja, hogy bármivé válhat az ember, ha követi az álmait.

Miles – Önéletrajz -

Miles Davis, aki számtalan életrajzi kötetnek volt már alanya, most saját szavaival mesél rendkívüli életéről. A közönség mindig is szélsőségesen reagált Milesra, a muzsikusra és Milesra, az emberre. Trágárságátm szókimondását állandóan bítálták, de Miles így beszélt, és nem hagyta, hogy paríron szalonképessé tegyék stílusát néhány kényesebb ízlésű olvasó kedvéért.

410 oldal

Keresk. ár: 4950 Ft
Klubár: 4700 Ft

 

Anthony Hall: D-Nap

Az Overlord fedőnevű hadművelet és a D-napi partraszállás – 1944. június 6-án – megkongatta a lélekharangot Hitler Németországa felett. Az Overlord, minden idők legnagyobb partraszállási hadművelete egyúttal a történelem egyik legizgalmasabb és legemlékezetesebb csatája volt.

192 oldal

Keresk. ár: 3800 Ft

Klubár: 3610 Ft

 

Ernyey Béla: Sznobbarométer

A magyar ember sorsával örökkön-örökké elégedetlen, hát változtatni akar, ami persze nem baj, hisz az elégedetlenség a kiváncsiság szülőanyja, a kiváncsiság pedig a változtatásé. Ha úgy érzi, szüksége lehet némi segítségre a magánélet vagy a társadalmi jelenlét egyre kuszább és kiismerhetetlenebb labirintusában olvassa el ezt a praktikus ?kézikönyvet?.

240 oldal

Keresk. ár: 2890 Ft
Klubár: 2460 Ft

 

Tóth Gábor: Az E-számokról őszintén

A hangzatos ideológiák mögött számtalan ellentmondás feszül, és az egyre kiszolgáltatottab vásárló nemigen tudja, hogy mi kerül az asztalára. Megbízhatóak-e az E-számokkal kapcsolatos tudományos eredmények? Lehetnek-e egészségkárosító hatásai ez adalékanyagoknak? Mindezekre tudományos megalapozottsággal ad választ a könyv.

224 oldal

Keresk. ár: 1690 Ft
Klubár: 1610 Ft

 

A vízbe fúlt szeretők: Angol és skót népballadák

Ebben a kötetben az angol és skót népballadák remekeivel ismerkedhet meg az olvasó. E nagy jelentőségű fordítói vállalkozás majd hatvan balladát tartalmaz, túlnyomó többségükben olyanokat, amelyek eddig magyarul még nem jelentek meg, a legépebben maradtak fenn, a legolvasmányosabbak és a legköltőiebbek.

255 oldal

Keresk. ár: 1400 Ft

Klubár: 1330 Ft

 

 

Magyar Könyvklub 1546 Budapest.
Telefon: (06 29) 578 210 Fax: (06 29) 578 220, (06 1) 887 0500
E-mail:rendeles@mkk.hu
Honlap:www.mkk.hu
UHU.HU a könyvbolt:www.uhu.hu
A Magyar Könyvklub már sms-ben is! Üzeneteit küldje a 06/20/390-18-31 számra.