A 2016-os évtől megújult méretválasztékkal és árakkal kínáljuk a D-ÉG Standard Plusz törölközőszárítós radiátorokat.

Bővebben

Honeywell beépített elemmel működő szén-monoxid vészjelző készülékek. Az X-series a jól ismert és bizonyított H450EN továbbfejlesztett változata.

Bővebben

D-ÉG Comap Sudo Press szénacél rendszer igényes, profi megoldást kínál mind hűtési, mind fűtési rendszerekhez.

Bővebben

Új JIKA Zeta műanyag öblítőtartály innovatív megoldásokkal.

Bővebben

A francia Aldes légtechnikai vállalat még az idei évben piacra dobta a megújított csőbe szerelhető térfogatáram szabályzóját, az MR Modulo -t.

Bővebben

Beretta Fonte 11 AE elemes vízmelegítő a 2013-as évben elnyerte az E-ON Energiatakarékossági díját az átfolyós rendszerű gáz vízmelegítők kategóriában.

Bővebben

Vásároljon 50%-os kedvezménnyel a teljes értékű, járatos méret tartományon kívüli radiátorok között.
Az akció a készlet erejéig illetve visszavonásig érvényes!

Bővebben

A közelmúltban egy hazai, független laboratórium megvizsgálta a piacon kapható jelentősebb szén-monoxid riasztókat. A vizsgálat alapján a Honeywell H450EN szinte egyedüliként bizonyult minden téren megbízható CO vészjelzőnek.

Bővebben

Minőségi Danfoss radiátorszelep készlet termofejjel most akciós áron, mindössze 5.690,- Forintért kapható a készlet erejéig.

Bővebben

D-ÉG LUX-uNi lapradiátor árlista, érvényes 2013.09.13-tól visszavonásig. Az árak bruttó kiskereskedelmi árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Bővebben

Kedves Vásárlóink!
Örömmel tájékoztatjuk, hogy a BOSCH Condens 3000W kondenzációs kazán akciósan megvásárolható a D-ÉG üzletlánc áruházaiban országszerte

Bővebben

Teljes JIKA katalógus választéka magában foglalja berendezéseket a kerámia választéktól kezdve a kádakon keresztül a zuhanykabinok, bútorok, csaptelepek és kiegészítők választékáig.

Bővebben

Kedves Partnerünk!
Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Saunier Duval termékek kínálatát a nyomás alatti szolárrendszerekhez alkalmazható HelioPLAN napkollektorokkal bővítettük.

Bővebben

Vásároljon most 4db Mofém MODE és JUNIOR EVO csaptelepet és egy 2500 Ft értékű SPAR ajándék kártyát kap minden kedves vevőnk ajándékba.
A promoció időtartama : 2013. június 17 – 2013. szeptember 30.

Bővebben

A Honeywell Kft. ECC Trade üzletága 2013. június 15-i kezdettel értékesítési akciót hirdet.
Az akcióban nagykereskedő partnereink azon ügyfelei, akik 2013. június 15. és 2013. szeptember 15. között az akciós plakáton feltüntetett termékekből vásárolnak, a vásárláskor a megadott számú pontot kapnak.

Bővebben

A múlt héten elkészült a D-ÉG szellőzéstechnikai katalógus. A katalógusban szerepel az összes műszaki információ, amely segítséget nyújthat mind a végfelhasználóknak, mind a kivitelezőknek egyaránt.
Folyamatos friss levegő – penészmentes, egészséges környezet.

Bővebben

Új termékkel jelent meg a Robert Bosch Kft. Termotechnika üzletága a melegvíz-készítés területén. A már jól ismert és közkedvelt gázüzemű átfolyós vízmelegítők mellett elindítja az elektromos fűtésű melegvíz-tárolók magyarországi bevezetését.

Bővebben