KOMPLETT FÜRDŐSZOBA CSALÁDOK

 

JIKA TIGO


JikaTigo16_72dpi

A kis fürdőszobák ideális megoldása a TIGO, amely egyet jelent a tisztasággal és eleganciával. A nagyon keskeny fürdőszobák berendezése is egyszerű a Tigo sorozat darabjaival. A fürdőszoba kis mérete nem akadályozza meg, hogy igazán modern, minőségi és rendkívül funkcionális helyet alakítsunk ki a személyi higiénia számára. A modern, különböző méretekben rendelhető Tigo mosdó a hagyományostól eltérően a jobb oldalon elhelyezett csapteleppel csak 37 cm mély, amely kiegészíthető alsószekrénnyel. A 125 cm-es dupla mosdó mélysége csak 38,5 cm, ami azt jelenti, hogy még egy viszonylag kis fürdőszobában is egy nagyobb privát tér és kényelmét tudja nyújtani. A fali WC mélysége csak 49 cm. Ennek nincs hatása a kényelemre, mivel az ülőkerész 43 cm hosszú, ami bármilyen szabványos WC méretének megfelel. A tágas 100×80 cm méretű zuhanykabin, és kerámia zuhanytálca szintén tökéletesen illeszkedik egy kis fürdőszobába. A fürdőkád és zuhanyzó egy helyen már nem csak a nagy fürdőszobákban lehetséges. Az ergonomikus kialakítású Tigo fürdőkád 80 cm széles a zuhanyozó területén, míg a fennmaradó rész 10 centiméterrel keskenyebb. A fürdőkád kiegészíthető egy biztonsági üvegből készített különleges paravánnal, amely pontosan illeszkedik a kádhoz.

Az alsószekrény egy oldalszekrénnyel együtt bőséges tároló helyről gondoskodik, míg a magas szekrény tökéletesen keretezi a mosdó és a tükör melletti teret. Őt színváltozatban kapható, többek között zöld lakkbevonattal. Felületkezelése maximális ellenállást garantál a nedvességgel szemben, nem csupán a teljes felületen, hanem a legérzékenyebb pontokon is, mint például az éleknél. A Woodline Krém és a Woodline Mokka bútorok laminált forgácslapokból készülnek fa textúrájú bevonattal, ami elegendő ellenállást nyújt a párás fürdőszobai környezetben. A fehér és krém/fehér változatokban szintén fa textúrájú laminált forgácslapokból készülnek a bútorkorpuszok, de az előlapok lakkozott felületűek. A JIKA TIGO választékában megtalálhatóak még a csaptelepek, és a praktikus kiegészítők is.

 

JIKA OLYMP DEEP

 

olymp deep

Varázsoljon egy kis természetet a fürdőszobájába! A JIKA Olymp Deep termékcsalád a kellemes érzések keltésére épít, amelyet a fafelület érintése a fehér szín nem tolakodó árnyalata, a kimunkált friss kőris és az aranyszínű tölgy látványa idéz fel bennünk. A mosdó szekrénykéjének hangsúlyos kerekítése a fürdőszobában egy erdő közepén található hatalmas egyedi darab érzetét sugallja.

Az új Olymp Deep mosdó magára vonzza a figyelmet szép tiszta vonalaival, bőséges rakodó felületével, kellően mély, intelligens és egyszerű forma-tervezésével. Felszerelhető szifontakaróval, mosdó-lábbal vagy eredeti bútorral. A Wc csésze és a bidé kerekített formája tökéletesen illik mind a mosdóhoz, mind a fürdőszobabútorhoz.

Fontos funkcionális és stíluselem, mely a modern fürdőszoba külsőt alkotja és felhasználói szempontból kellemes formai tervezéssel rendelkező a kádak választéka, mely magas minőségű 100% akril polimerből készül. A csúcsminőségű anyagból készülő és könnyen karbantartható akril kádak a fürdőszoba berendezések elkerülhetetlen elemét alkotják.

 

CUBITO

 

cubito

A Cubito termékcsalád szaniter áruinak és a kiegészítőinek tiszta és modern formatervezése az egyenes vonalú geometriai formák korszerű trendjén alapulnak. A Jika márka luxus színvonalú Cubito sorozata a funkcionalitást szem előtt tartva tökéletes műszaki kivitelben készül.

 

Jika_lg_black_tag_v_1878cyan

 

 

Tökéletes design a legkisebb részletekig: a Cubito csaptelepeket a modern geometriai formák jellemzik. A speciális felületkikészítés a könnyű takarítást szolgálja.

A tiszta mértani formák a legmodernebb irányzatokból indulnak ki a fürdőszobák berendezésénél. Első pillantásra meglepő egyszerűségével és praktikusságával kelti fel a figyelmet.