10 000 példányban jelenik meg októberben a D-ÉG katalógus. A szakmában egyedülállóan igényes kiadvány – vagy, mivel többszáz oldal terjedelmű, helyesebb könyvnek nevezni – szándékunk szerint az épületgépészeti szakma minden szereplőjéhez el fog jutni.

 

Reméljük, nem fog a polcon porosodni, mindent megtettünk, hogy a katalógus jól használhaló, informatív és olvasmányos legyen. Van is benne mit olvasni, mivel a kötet nem csak a rideg kódszámokat, megnevezéseket és árakat tartalmazza, hanem megtalálhatók benne azok a “hétköznapi okosságok” is, amelyek cégcsoportunknál hosszú évek alatt összegyűltek. A tervező és szerelő kollégáknak a mindennapi munkában és ügyfeleik meggyőzésében komoly segítséget jelenthetnek a közölt műszaki érvek és felhasználási javaslatok. A D-ÉG katalógust rendszeresen, legalább évente frissítjük, így egyre több, reméljük, az Önök észrevételeivel kiegészülő tudásanyag válhat közkinccsé.

A katalógus két részből áll. Az első rész az uNi-Tech fűtési rendszer elemeit tartalmazza, a D-ÉG-es termékeket a radiátortól a szerelvényeken keresztül a kazánokig. Itt találhatjuk meg, hogy a D-ÉG-es gyártmányokból felépített fűtési rendszerben pontosan mely elemekre vonatkozik a tíz év rendszerjótállás. Erre a katalógusrészre jellemző leginkább, hogy “sok a szöveg”, az uNi-Tech rendszer alkalmazását hosszú szöveges, ábrás részek segítik. Az első rész egységes árszerkezetű, a D-ÉG-es termékek nettó listaárát tartalmazza, árajánlat készítésére használva a katalógust, egységes engedmény adható belőle a végfelhasználónak. Ez a megoldás a kereskedő és szerelő kollégák munkáját is megkönnyíti.

A katalógus már küllemében és minőségében is meggyőző, érdemes a végfelhasználó “becserkészésénél” igénybe venni, aztán az árajánlat következő fázisában mondhatjuk, hogy “csak ma és csak Önnek” ennyi és ennyi % a kedvezmény az egész uNi-Tech fűtési rendszerre.

A katalógus második része a D-ÉG hálózatban forgalmazott épületgépészeti világmárkák termékválasztékának a hétköznapokban használt praktikus válogatását tartalmazza. Az árak kevés kivételtől eltekintve a gyártók nettó listaárai. A katalógushoz, aminek néhány oldalát ízelítőül bemutatjuk, szerelő kollégáink a D-ÉG Pont hálózaton keresztül a regisztrációs lap kitöltésével juthatnak hozzá, tervező kollégáinknak futárszolgálat kézbesíti, természetesen dijmentesen.

A tervező kollégák nagy száma miatt a kézbesítés időigényes, ezért kérjük, hogy akinek sürgős, a napi munkája miatt kell, töltse ki az alábbi ívet és juttassa el postán a D-ÉG Rt. 2400 Dunaújváros, Szilógyi Erzsébet u. 1566/52 hrsz. címre, vagy faxon a 25/513-151 számra.