D-ÉG Standard Plusz csőradiátor

 

A D-ÉG Standard Plusz csőradiátor magas teljesítményével, nagy ellenálló képességű, elektrosztatikusan felszórt porlakk felületével, kiemelkedik a piacon elérhető típusok közül.

A család tagjai a modern belsőépítészet igényeinek megfelelő fürdőszobai törölközőszárítós radiátorok. A hosszcsövek közötti optimális távolság lehetővé teszi a törölközők szárítását.

A csatlakozás megoldható mindkét alsó, vagy csak az egyik alsó csonk igénybevételével, attól függően, milyen szabályozó szelepet alkalmazunk. Ha a csatlakozásra csak egy alsó csonkot kívánunk felhasználni, ezt merülőcsöves (pl. : Herz VUA) szelep alkalmazásával oldhatjuk meg. Ebben az esetben a másik alsó csonk felhasználható elektromos fűtőpatron elhelyezésére, amely a fűtési idényen kívüli fűtés lehetőségét biztosítja. (D-ÉG elektromos fűtőbetét termosztáttal)

 

A zsugorfólia csomagolás alatt helyezkednek el az él- és sarokvédő elemek, valamint a felfogatáshoz szükséges tartók, dübelekkel és facsavarokkal. A légtelenítő szerelvény és a menetes záródugó szintén a csomagolásban található. Letisztult, mutatós formavilág, kiváló funkcionalitás és reális ár jellemzi a D-ÉG Standard Plusz csőradiátorokat.

A megbízható és energiatakarékos fűtési megoldást kínáló D-ÉG Standard Plusz csőradiátorokra, 10 év jótállást vállal a 40 éves gyártási tapasztalattal rendelkező hazai gyártó!

 

Letölthető dokumentumok:

D-ÉG Csőradiátor Prospektus 2016
D-ÉG Csőradiátor Prospektus 2016
D-ÉG csőradiátor prospektus 2016.pdf
2.5 MiB
1108 Downloads
Details
D-ÉG Csőradiátor Lista 2016
D-ÉG Csőradiátor Lista 2016
D-ÉG csőradiátor lista 2016.pdf
3.2 MiB
1307 Downloads
Details